energiaparannus

 

 

Minusta...

 


Henkinen kehitykseni sai varsinaisesti alkuunsa 2000-luvun alussa, kun siskoni antoi minulle luettavaksi Sonia Choquette:n kirjoittaman kirjan. Tästä saamastani "herätyksestä" alkoi lumipallo pyöriä. Luen ja osallistun luentoihin, workshopeihin ja eri koulutuksiin sekä Suomessa että ulkomailla.

Olen Reikimaster, Violettiliekkimaster , Certificated Magnified-Healing® opettaja , Certificated AngelTherapyPractionist® , Certificated Realm Reader® sekä Certificated Angel Card Reader® ,Certificated 21st Century Medicine®,Certificated Spirit Guide Coach®, Certificated Self I-Dentity through Ho'oponopono -kurssin suorittanut sekä aina myös opiskellut itsekseni.

Opettajinani ovat toimineet mm. Giséle King, Doreen Virtue, Deborah King, Waialea Craven, T-M Kalenius ja Ylar Lindepuu. Lisäoppeja,luennoin ja workshopein,olen saanut mm. seuraavilta Charles Virtue, Caroline Myss, Jonette Crowley, Diana Cooper, Igor Serov, Sonia Choquette, Gordon Smith, Radleigh Valentine. Muita kouluttajiani ovat olleet monet kirjat sekä vastaantulleet henkiset kokemukset.


Kiitollisena olen havainnut, että joka päivä opin jotakin uutta. Uskon että kasvaa voi missä tahansa ja sitä voi oppia yllättävältäkin taholta samoin että avuntarjoajat vaihtelevat.Pysyäkseni nöyränä ja kehittyvänä yksilönä,olen päättänyt ottaa haasteita, joita elämä minun eteeni tuo, myönteisesti vastaan.


Nyt haluan kertoa ja jakaa oppimaani mahdollisimman monelle. Parhaiten teen sen pitämällä Masters Angels Victory® kursseja ja kouluttamalla myös Magnified Healing® kursseja yms.Toivon näin pystyväni auttamaan myös muita,kuten minua on matkani varrella autettu.

Lopuksi sydämellinen kiitos,kiitos kaikesta myönteisestä elämässäni sekä kiitos kaikille ihanille asianosaisille avustanne elämässäni!

minä

nimi