energiaparannus

 

 

 

 


Doreen Virtue

on ollut mitä suurimmaksi määrin ohjaamassa ja opettamassa minua henkisellä polullani. Olen tavannut hänet neljästi ja ollut hänen järjestämillään kursseilla niin paikan päällä kuin internetin välityksellä. Haluan jakaa oppimaani ja laitan tähän nyt muutaman meriittini, jos haluisit että järjestäisin opetusta tästäkin. 

maanpäällinen enkeli

Olen valmistunut Doreen Virtue:n oppilaaksi ja voin käyttää nimitystä Certificated Angel Therapist Practioner. Kurssitin siis itseni (ATP) enkelikouluttajaksi tai enkeliohjaajaksi, myöhemmin olen käynyt hänen maanpäälliset enkelit kurssin sekä hänen että Radleigh Valentinen kortteista tulkitsemisen kurssin. Olen näin Certificated Realm Reader sekä Certificated Angel Card Reader eli olen opetellut erilaisia tapoja tulkita kortteja tarkoituksena saada mahdollisimman asiantunteva tulkinta sekä olen tutkinut mihin maanpäällisten enkeleiden joukkoon sinäkin mahdollisesti kuulut. Sinä voit olla tavallisesta poikkeava maanpäällinen enkeli ja siten niin kutsuttu maa-enkeli. Maa enkeleitä on useita eri kombinaatioita on selkeästi luonnekkaat inkarnoituneet enkelit, elementaalit (luonnonhenkiä), tähti-ihmiset (star people), walk-in:it (aikuiseen kehoon astuneita kosmisia sieluja)sekä niiden erilaisia yhdistelmiä. Otahan yhteyttä, jos mielenkiintosi heräsi.Enkeleistä 

Korttitulkinnat

 

Doreen Virtue

 

Doreen Virtue and Dolores Cannon was both in Hawaii 2012 talking about life in English, if you want to hear about that and the meditations there, please send me email and I will get it to you access via dropbox. Doreen Virtue sekä vuonna 2014 edesmennyt Dolores Cannon olivat luennoimassa Honolulussa 01.12.2012, tapahtuman äänitin mp3-äänitteeksi.

Mielenkiintoista kuunneltavaa,yhä näin vuosien jälkeenkin. Molemmat uskoivat että ihmisten tietoisuus ympärillä olevasta lisääntyy ja maapallon tuhoaminen loppuu. Halutessasi kuulla nämä,englanninkieliset äänitykset, otahan yhteyttä minuun, niin laitan dropboxissa sinulle linkin.