energiaparannus

 

 

 

Arkkienkelit

Raamatun perusteella voi päätellä, että arkkienkeleitä on seitsemän. Tosin arkkienkeleitä mainitaan nimeltä vain kolme, jotka ovat Mikael, Gabriel ja Rafael. (Mikael mainitaan nimeltä viisi kertaa ja Gabriel kolme kertaa. Rafael mainitaan nimeltä Tobiaan kirjassa, joka kuuluu ns. apokryfikirjoihin, eikä se ole päässyt mukaan ev.lut. kirkon viralliseen Raamattuun.)
Muiden enkeleiden nimet vaihtelevat eri kirjallisissa lähteissä. Kuitenkin neljäntenä arkkienkelinä on yleensä mainittu Uriel. Loput kolme löytyvät eri lähteiden mukaan mm. seuraavien joukosta: Metatron, Remiel, Sariel, Raguel, Simiel, Chamuel, Jofiel, Tubuael, Sabaothe, Raziel, Jehudiel, Sealtiel ja Barakiel. Arkkienkeleistä puhutaan paitsi Raamatussa, myös juutalaisten Merkava Rabbassa, ortodoksiseissa kirkkoteksteissä ja Koraanissa.

Ennen uskottiin että arkkienkelit hallitsivat myös ilmansuuntia: Mikael hallitsi itää, Rafael länttä, Gabriel pohjoista ja Uriel etelää.

Lisää arkkienkeleistäArkkienkeli Mikael 

Mikaelia pidetään suojelevana enkelinä. Hän suojelee vaaroilta, niin fyysisiltä, psyykkisiltä kuin henkisiltäkin. Mikael antaa suojatilleen rohkeutta, vahvuutta ja tahtoa toimia oikeudenmukaisuuden puolesta. Hänen värinsä on sininen, viikonpäivä tiistai, chakransa kurkkuchakra. Hän on rauhan, harmonian, yksilöllisen vapauden, henkisen kehityksen sekä tietoisen ajattelun ja kansainvälisyyden edistäjä. Mikael auttaa myös sähköisiin ja mekaanisiin laitteisiin liittyvissä asioissa.
Hänen kaksoisliekkinsä on Faith, joka nimensä mukaisesti vahvistaa itsetuntoasi tai uskoa itseesi, jotta voisit saavuttaa päämääräsi.

 


Arkkienkeli Rafael 

Rafaelia pidetään parantavana, eheyttävänä enkelinä. Rafael on usein hoitajien sekä muista ihmisistä huolehtivan arkkienkeli, sillä hän antaa kyvyn nähdä kuinka toista ihmistä tai eläintä voi auttaa ja myös kyvyn tehdä se. Hänen värinsä on vihreä, päivänsä keskiviikko, chakransa otsachakra. Rafael on parantamisen, runsauden, luovuuden, totuuden ja näkemyksen enkeli. Hän auttaa lääkäreitä, parantajia ja kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa.
Hänen kaksoisliekkinsä on Maria, Jeesuksen äiti, joka tunnetaan myös Enkelten kuningattarena.

 

Arkkienkeli Gabriel 

Gabrielia pidetäään ns. ohjaavana enkelinä. Hänen värinsä on valkoinen, päivänsä perjantai, chakransa perus- eli sakraalichakra. Gabriel antaa ihmiselle kyvyn ratkoa pulmallisiakin tilanteita, nähdä ongelmien taakse ja löytää ratkaisu, joka vie eteenpäin. Gabrielin ohjauksessa ongelmat tuntuvat ikään kuin ratkeavan itsekseen kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Gabriel on sopusoinnun, kauneuden, puhtauden ja taiteen enkeli. Hän auttaa adoptiossa, taiteilijoiden ja taiteisiin liittyvissä asioissa, lapsen saamisessa ja hedelmällisyydessä, toimittajan työssä ja yleensä kirjoittamisessa, televisio- ja radiotyöskentelyssä.
Hänen kaksoisliekkinsä Hope on jumalallisen äidin puhdasta tulta. Hän on jumalallinen kipinä sydänkeskuksessamme, joka valaa meihin toivoa ja voimaa, jotta jaksaisimme jatkaa eteenpäin emmekä juuttuisi paikallemme.

 

Arkkienkeli Uriel 

Urielia pidetään rauhan enkelinä. Uriel on universaalin rauhan ja tasapainon tuoja, joka tuo rauhaa sinnekin, missä sitä ulkonaisesti on vaikea nähdä. Hänen värinsä on rubiininpunainen ja kulta, päivänsä torstai, chakransa solar pleksus. Urielia pidetään yhtenä viisaimmista arkkienkeleistä, häneltä saa apua alkemiassa, jumalallisessa magiassa, maapallon muutoksissa, ongelmien ratkaisuissa, henkisessä ymmärryksessä, opinnoissa ja kokeissa sekä opiskelijoille yleensä, sään ja kirjoittamisen suhteen. 
Uriel työskentelee kaksoisliekkinsä Auroran kanssa purppuran- ja kullanvärisessä säteessä, joka tunnetaan myös nimellä rubiinisäde. Purppuranpunainen edustaa muutoksen ja anteeksiannon voimaa. Se sisältää puhtaan hengen violettia sekä toiminnan punaista, sen vuoksi se lisää halukkuutta palvella henkisesti. Kulta kuvastaa viisautta.

 

Arkkienkeli Samuel  

Samuelia pidetään rakkauden, myötätunnon enkelinä. Samuel opettaa meitä ihmisiä rakastamaan epäitsekkäästi ja antaen sydämestämme. Hänen värinsä on vaaleanpunainen, päivänsä maanantai, chakransa sydänchakra. Hän täyttää sinut pyyteettömällä rakkaudella ja opastaa sinua ilmaisemaan rakkautta kaikenlaisen luovuuden välityksellä. Hän auttaa urakehityksessä, maailmanrauhassa ja ihmissuhteissa sekä sielunkumppanin löytymisessä.

 

Arkkienkeli Jofiel  

Jofielia pidetään oivalluksen, viisauden ja valaistumisen enkelinä. Hänen värinsä on keltainen, päivänsä sunnuntai, chakransa kruunuchakra. Jofiel on paitsi oppimisen , myös ilon enkeli. Hän tuokin elämääsi auringon paistetta ja iloa. Usein arkkienkeli Jofielin energiassa olevat ovatkin varsinaisia ilopillereitä ja saava kaikki läsnäolijat iloiselle tuulelle, tietämättä edes mistä se johtuu. Hänen värinsä on keltainen, päivänsä sunnuntai, chakransa kruunuchakra.  Jofiel on mukana taiteen tekemisessä sekä taiteilijoille yleensä, kauniiden ajatusten ajattelemisessa, sisustuksessa sekä kiireen hidastamisessa.
Jofiel ja hänen kaksoisliekkinsä Christine ammentavat viisautta Jumaluudesta. Kuten jo Christinen nimikin viittaa, hän on yhtä Kristustietoisuuden kanssa. Heidän tehtävänsä on kirkastaa ihmiskunnalle Säteilevien opetusten todellista merkitystä ja valaista korkeinta tietä jokaiselle yksilölle. He auttavat meitä saamaan yhteyden täydelliseen sielunsuunnitelmaamme. He vapauttavat suuria valovirtoja, jotka tulvivat ihmisaivoihin ja sulattavat kielteisyyttä.

 

Arkkienkeli Zadkiel 

Zadkielia pidetään ilon, vapauden ja anteeksiannon enkelinä. Hänen värinsä on vaaleanvioletti, päivänsä lauantai, voimakeskuksena sielu. Zadkiel on paitsi tyynen ilon ja anteeksiannon, myös muutoksen enkeli. Hänen avullaan voit vapautua vanhasta karmastasi ja voit muuttaa elämäsi suuntaa tahtoessasi. Zadkiel johtaa armon, ilon, vapauden ja muutoksen enkeleitä. Zadkiel auttaa muistiin ja muistamiseen liittyvissä asioissa kuten opinnoissa, kokeissa, yleisesti uuden asian oppimisessa sekä kadonneiden esineiden löytämisessä.
Hänen kaksoisliekkinsä on Amethyst, violetin säteen ja pyhien voimien papitar. Feminiininen Amethyst antaa meille mahdollisuuden muuttua anteeksiannon, myötätunnon ja armon avulla.