energiaparannus

 

 

 

Violettiliekki kursseista

Violettiliekki 1 ja 2 kurssilla opit monia symboleja, yhteensä 40. Kuulet useista tavoista käyttää Violettiliekkiä ja teemme meditointeja ja visualisoimme asioita. Ensimmäisenä päivänä käymme läpi mantroja ja kuvittelemme liekin eri kohteisiin, seuraavana päivänä käymme muutamia symboleja lävitse. Molemmat kurssit seuraavat samaa kaava jälkimmäisellä käytämme myös värähtely ja äänienergiaa ensimmäistä kurssia enemmän. Jaossa on tietoutta monenlaisista violetinliekin käyttötavoista ja teemme paljon yhteisiä harjoituksia ja meditaatioita. Saat myös avuksesi symboleja ja voit käyttää niitä, jos haluat keskittää energiasi johonkin tiettyyn asiaan.

Pyrin toimimaan intuitiivisesti eli jos haluatte ottaa jonkun mantran mukaanne kurssille (oli se sitten itsetehty tai muualta saatu) käymme yhdessä kiinni siihenkin ja vaikka meditoimme sen avulla. Kurssi on aika intenssiivinen, mutta pyrin tekemään kaiken yksinkertaisesti ja toimivasti sekä niin että olette maadoittuneet kotiin lähtiessänne. Apunammehan ovat aina myös Michael ja suojelusenkelimme ja oppaamme. Lisäksi ensimmäisessä jaksossa keskitymme pääosassa Mestari ST-Germain, Jumalatar Kuan Yin ja Enkeli Zadkiel:iin. Toisessa jaksossa syvennymme siihen miten Portia, Sekhmet, Metatron liittyvät violettiliekkiin. Kolmannessa jaksossa vielä Melchisedek saa tuoda violetinliekin saralle oman osansa. Tapaamisissa ryhmän jäsenet saattavat tuoda ryhmätapaamiseemme myös muita valon jumalia,mestareita,enkeleitä ja toimimme silloin tilanteen vaatimalla tavalla.

Muistutan mieleen perus-chakrat, niin ensimmäisessä kuin toisessa jaksossa. Vastaan parhaani mukaan kysymyksiin heti paikan päällä ja myös myöhemmin ja saat mukaasi materiaalia, jota on helppo ymmärtää.

Tällä kurssilla on avoimuus,rehellisyys ja luottamus erittäin tärkeätä. Violettiliekki pyyhkii haitalliset asiat elämästäsi, joskus jopa kipinöiden..! Violetinliekin avulla voit siirtää elämästäsi pois sen, mikä on haluamattasi ympärillesi kerääntynyt ja mikä ei ole valoa tai hyväksesi. Violettiliekki muuttaa värähtelyn toiminnan, poistaa epäsointuiset ja väärät ominaisuudet. Jättäen tuhkaan vain myönteiset ja hyvät energiat ympäröimään sinua. Uskon, että violettiliekki on yksi jumalallisen rakkauden aktiviteeteista.   Laita viestiä ja osallistu "violettiin seikkailuun"!