energiaparannus

 

 

 

Violettiliekki

"Violettiliekki on henkistä parantavaa,muuntuvaa ja aina rakkaudellista energiaa, joka näyttäytyy violettina niiden silmissä, jotka ovat kehittäneet henkistä näkökykyään. Aikaisempina vuosisatoina tietoa violettiliekistä on annettu ainoastaan joillekin harvoille valituille, jotka olivat osoittautuneet sen arvoisiksi. Idän ja lännen pyhimykset sekä adeptit (mestarit) ovat kauan käyttäneet Violettiliekkiä nopeuttamaan henkistä kehitystään, mutta tämä aikoinaan salainen tieto paljastettiin ihmisjoukoille 1900-luvulla."


"Violettiliekillä on monta tarkoitusta. Se nuorentaa ja virkistää meitä. Se voi parantaa tunneperäisiä ja jopa fyysisiä ongelmia, parantaa ihmissuhteita ja helpottaa elämää. Mikä tärkeintä, Violettiliekki muuntaa negatiivisen energian positiiviseksi, joten se on tehokas parannuksen työkalu. Nykyisin opimme enemmän kuin koskaan ennen siitä, miten sairaudet voivat olla peräisin henkisestä, tunneperäisestä ja hengellisestä tilastamme. Kun Violettiliekki muuntaa kielteiset ajatuksemme ja tunteemme, se muodostaa kasvualustan parantumisellemme."

-Elizabeth Clare Prophet- toi violetin liekin useimpien tietoisuuteen ja nykyään youtubesta löytyy monia hänen luentojaan.- Violettikurssi1 keskittyy enimmäkseen visualisoinnin kautta violettiliekkiin ja violetti2 osassa käytämme enemmän myös ääntä, kuuloa ja värähtelyenergiaa.Kursseja järjestän toivottaessa, joten otahan yhteyttä.

Lisää tietoa saat violettiliekkikurssista