energiaparannus

 

Hoponopono

 "Ho'oponopono on suuri lahja, jonka avulla voimme luoda toimivan yhteyden sisäiseen Jumaluuteemme ja oppia pyytämään lakkaamatta,että ajattelumme, sanojemme ja tekojemme virheet puhdistettaisiin. Menetelmässä on kyse ennen kaikkea vapaudesta, täydellisestä vapaudesta menneisyydestä.Ho'oponopono on menetelmä, jonka avulla vapautetaan "myrkylliset" energiat, jotta Jumalalliset ajatukset, sanat ja teot pääsisivät vaikuttamaan." -Morrnah Nalamaku Simeona-

Ohje ho'oponopono käyttöön:

Voit aloittaa ho'oponopono käytölla vaikka seuraavaa lausetta toistellen ja mielessä henkilö,tapahtuma,tilanne :

anna anteeksi,

olen pahoillani,

kiitos,

rakastan sinua

Lauseita voi laajentaa. Sanoen vaikka että

anna anteeksi menneisyyden kipeät muistot ja teot

olen pahoillani menneisyytesi kokemuksista,tapahtumista

kiitos että ne ovat kasvattaneet sinua siksi mikä olet nyt

rakastan sinua sellaisena kuin olit silloin ja nyt...

ja lopuksi voit sanoa

Kiitos tästä mahdollisuudesta puhdistaa kanssasi, perheesi kanssa, sukulaistesi kanssa ja esi-isiesi kanssa. Olen kiitollinen. Jatkamme puhdistamista oikeuden ja täydellisyyden saavuttamiseksi. Rakastan sinua!

Seuraavassa artikkeli kurssista, jonka olen käynyt:

Self I-Dentity through Ho'oponopono

Olen sataprosenttisesti vastuussa potilaitteni ongelmista
(Kirjoittaneet fil.tri. Ihaleakala Hew Len ja laillistettu hieroja Charles Brown,käännös Juha Pitkänen)

Perinteiset ongelmanratkaisu- ja terapiamenetelmät lähtevät siitä, että ongelma on potilaassa eikä terapeutissa. Terapeutti uskoo, että hänen vastuullaan on auttaa potilasta kohtaamaan ongelmansa. Voisivatko tällaiset uskomukset olla tulosta systemaattisesta loppuun palamisesta, joka koskee koko parantamisen ammattialuetta?

Jotta terapeutti olisi tehokas ongelmien selvittäjä, hänen täytyy haluta olla sataprosenttisesti vastuussa siitä, että hän on itse luonut ongelmatilanteen; hänen täytyy haluta nähdä, että ongelman alkusyy on hänen omissa virheellisissä ajatuksissaan eikä potilaan ajatuksissa. Terapeutit eivät ikinä näytä huomaavan, että aina kun on jokin ongelma, he ovat itse paikalla!

Kun terapeutti on täysin vastuussa ongelman ilmentämisestä, hän voi myös olla täysin vastuussa sen ratkaisemisesta. Kun terapeutti käyttää nykyaikaista versiota ho'oponoponosta, katumukseen, anteeksiantoon ja muuntamiseen perustuvaa menetelmää, jonka on kehittänyt Kahuna Lupa'au Morrnah Nalamaku Simeona, hän kykenee muuntamaan virheelliset ajatukset niin itsessään kuin potilaassaankin täydellisiksi RAKKAUDEN ajatuksiksi.

Hänen silmänsä ovat tulvillaan kyyneleitä. Syvät juonteet reunustavat hänen suupieliään. "Olen huolissani pojastani", Cynthia huokaisee kevyesti. "Hän on alkanut taas käyttää huumeita." Cynthian kertoessa tuskallista tarinaansa minä alan puhdistaa niitä virheellisiä ajatuksia itsessäni, jotka ovat saaneet ongelman ilmenemään.

Kun virheelliset ajatukset korvautuvat rakastavilla ajatuksilla terapeutissa ja hänen perheessään, sukulaisissaan ja esivanhemmissaan, ne korvautuvat myös hänen potilaassaan ja tämän perheessä, suvussa ja esivanhemmissa. Nykyaikainen ho'oponopono-menetelmä sallii terapeutin työskennellä suoraan Alkuperäisen lähteen kanssa, joka kykenee muuntamaan virheelliset ajatukset RAKKAUDEKSI.

Hänen silmänsä kuivuvat kyynelistä. Juonteet suupielissä alkavat kadota. Hän hymyilee ja hänen kasvoilleen leviää helpotuksen tunne. "En tiedä miksi, mutta oloni on parempi." En tiedä minäkään miksi. Elämä onkin todellinen mysteeri kaikille paitsi RAKKUDELLE, joka tietää kaiken. Minä jätän asian tähän ja vain kiitän RAKKAUTTA, josta kaikki siunaus virtaa.

Kun terapeutti käyttää nykyaikaista ho'oponopono-menetelmää ongelmanratkaisussa, hän kytkee Identiteettinsä – Mielensä – Alkulähteeseen, jota monet kutsuvat RAKKAUDEKSI tai JUMALAKSI. Kun yhteys on syntynyt, terapeutti pyytää RAKKAUTTA korjaamaan ne hänen virheelliset ajatuksensa, jotka saavat ongelman ilmenemään ensin hänessä itsessään ja sitten hänen potilaassaan. Avunpyyntö on eräänlainen katumuksen ja anteeksiannon prosessi terapeutin osalta: "Olen pahoillani niistä virheellisistä ajatuksista itsessäni, jotka ovat saanet aikaan ongelman itsessäni ja potilaassani. Anna minulle anteeksi."

Vastauksena terapeutin katuvaiseen ja pahoillaan olevaan avunpyyntöön RAKKAUS laittaa alulle mystisen prosessin, joka muuntaa virheelliset ajatukset toisenlaisiksi. Tämän henkisen oikaisuprosessin myötä RAKKAUS ensin neutraloi virheelliset tunteet, jotka ovat saaneet ongelman ilmenemään – olipa kyse sitten katkeruudesta, pelosta, vihasta, syyttelynhalusta tai mielen hämmennyksestä. Seuraavassa vaiheessa RAKKAUS vapauttaa neutraloidut energiat ajatuksista jättäen ajatukset tyhjiöön, tyhjyyteen – todelliseen vapauteen.

Kun ajatukset ovat tyhjiä ja vapaita, RAKKAUS täyttää ne itsellään. Entä mihin tämä johtaa? Terapeutti uudistuu ja palaa takaisin RAKKAUTEEN. Kun terapeutti uudistuu, uudistuu potilas ja kaikki muutkin, joita ongelma koskee. Epätoivon tilalla potilaassa on nyt RAKKAUS ja sielussa olevan pimeyden tilalla RAKKAUDEN parantava valo.

Ho'oponoponon avulla Jumalallisen itsen tuntemukseen -koulutus opettaa meidät tuntemaan oman todellisen itsemme ja selvittämään tapaus tapaukselta eteemme tulevat ongelmat; samalla uudistumme ja palaamme takaisin RAKKAUTEEN. Koulutus alkaa kaksituntisesta luennosta. Osallistujille annetaan yleiskuva siitä, miten heidän omat ajatuksensa ilmenevät hengellisinä, henkisinä, emotionaalisina, fyysisinä, taloudellisina ja ihmissuhdeongelmina heidän omassa elämässään sekä heidän perheensä, sukunsa, esivanhempiensa, ystäviensä, lähimmäistensä ja tuttaviensa elämässä. Viikonloppukurssilla opiskelijoille kerrotaan, mikä ongelma oikeastaan on, missä ongelmat sijaitsevat, miten erilaisia ongelmia ratkotaan käyttämällä yli 25 erilaista ongelmanratkaisuprosessia ja miten he voivat pitää itsestään todella hyvää huolta. Kurssilla korostetaan sitä, että jokainen on täysin vastuussa sekä itsestään että siitä, mitä omassa elämässä tapahtuu, ja että kaikki ongelmat voidaan ratkaista pakottomasti.

Nykyaikaisen ho'oponoponon mahtavuus on siinä, että saa kohdata itsensä uutena joka hetki ja kokea yhä suurempaa kiitollisuutta käyttäessään elämässään RAKKAUDEN uudistavaa ihmettä.

Käytän elämässäni ja ihmissuhteissani hyväkseni seuraavia oivalluksia:

  1. Fyysinen maailmankaikkeus on omien ajatusteni ilmentymää.
  2. Jos ajatukseni ovat sairaita, luon sairautta fyysisessä todellisuudessa.
  3. Jos ajatukseni ovat täydellisiä, ne luovat RAKKAUTTA tihkuvan fyysisen todellisuuden.
  4. Olen itse täysin vastuussa sitä, millaiseksi olen luonut fyysisen todellisuuteni.
  5. Olen itse täysin vastuussa siitä, että korjaan virheelliset ajatukseni, jotka luovat sairaan todellisuuden.
  6. Ei ole olemassa jotakin tuolla jossakin. Kaikki on ajatuksina omassa mielessäni.